Batterijtester

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1

Bent u op zoek naar een batterijtester? In deze categorie treft u onze batterijentester aan. Een batterijtester koopt u om een of meerdere batterijen te testen en op lading te controleren. De batterijtester is beschikbaar in diverse soorten, zowel in analoge en digitale versies.

De analogie tester is geschikt voor het eenvoudige werk en de digitale voor het uitgebreidere en nauwkeurigere werk. De analoge batterijtester kunt u gebruiken door de batterij tegen de tester te houden, op die manier wordt de lading getest. De digitale batterijtester kunt u gebruiken om te batterij te testen op de lading en defecten. Voor iedere behoefte kunt u bij ons dus een geschikte batterijtester kopen.

Een batterijtester onderhouden

Een batterijtester heeft in principe geen specifiek onderhoud nodig maar toch is het belangrijk om een aantal zaken in de gaten te houden. Het is van belang om te kijken of u een analoge batterijtester heeft of dat de batterijtester digitaal is. Bij de analoge versie is geen batterij nodig als voeding, terwijl de digitale batterijtester zelf een batterij nodig heeft als voeding, dus controleer van tijd tot tijd of deze batterij nog goed is en niet gaat lekken. Verder heeft een batterijtester altijd contacten die tegen de te testen batterij gehouden dienen te worden. Deze contacten moeten droog en vrij van aanslag zijn. Mocht er toch aanslag op de contacten van de batterij tester zitten, wrijft u hier dan voorzichtig over met een schuurpapiertje om ze weer mooi schoon te krijgen.