1025 batterij

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR1025 batterij
Ansmann CR1025 batterij
€2,89
Energizer CR1025 batterij
Energizer CR1025 batterij
€3,09

De 1025 batterij is een knoopcel van 3V met een diameter van 10 mm en een dikte van 2,5 mm. Deze afmetingen zijn gecodeerd in de naam van de batterij, waarbij de eerste twee cijfers de diameter en de laatste twee cijfers de dikte vertegenwoordigen. Vaak wordt de batterij ook aangeduid met de code CR1025. Als u deze code op de batterij ziet, is het dezelfde batterij als de 1025 batterij. De "CR" wordt vaak toegevoegd aan de naam in plaats van alleen "1025", maar beide codes verwijzen naar dezelfde batterij in deze categorie. Natuurlijk zijn er nog vele andere types van de lithium knoopcel batterij beschikbaar als deze afmetingen niet overeenkomen met wat u zoekt.

Hoe u de 1025 batterij moet plaatsen

Wanneer u de 1025 batterij uit de verpakking haalt, moet u deze in het apparaat plaatsen waarvoor u deze heeft aangeschaft. In veel gevallen vindt u aan één kant van de batterij een plus-teken, wat aangeeft dat deze kant overeenkomt met de positieve aansluiting in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is de kant waarop tekst staat meestal de positieve zijde bij lithium knoopcellen. Bijvoorbeeld, als u de batterij in een autosleutel gebruikt, is het belangrijk om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en zorgvuldig te kijken hoe de batterij moet worden geplaatst. Gewoonlijk is de zijde met de code de zichtbare zijde, wat een handig herkenningspunt is.

Op zoek naar een 1025 batterij? Bezoek Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met onze AA batterijen, AAA batterijen, C batterijen, D batterijen of 9 volt batterijen.