386 batterij

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

De 386 knoopcelbatterij: een zilveroxide horloge batterij met een energie van 1,55V, is een veelgebruikte stroombron in diverse horlogemodellen van verschillende merken. Elk horlogemerk hanteert een eigen codering voor de 386 batterij, wat resulteert in meerdere equivalente codes, zoals 386, V386 en SR43W. Dit maakt het gemakkelijk om deze batterij als vervanging te kopen, ongeacht het merk van uw huidige batterij, zoals Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac. Onze aangeboden Varta horlogebatterijen vormen uitstekende alternatieven voor alle merken. Vaak worden deze horlogebatterijen online verkocht onder specifieke codes, maar onze bijgevoegde pakbon verduidelijkt direct welke codes overeenkomen met uw bestelling, waardoor het selecteren van de juiste batterij voor uw horloge eenvoudiger wordt.

Kunnen alkaline batterijen veilig worden gebruikt in horloges?

Het gebruik van alkaline batterijen in horloges wordt nog steeds waargenomen, hoewel dit sterk wordt afgeraden. Kies altijd voor zilveroxide batterijen, omdat alkaline batterijen een aanzienlijk risico op lekkage met zich meebrengen en bovendien een kortere levensduur hebben. Vermijd batterijen met de aanduidingen LR en AG. Een handige tip: de code is vaak klein gedrukt; maak een foto met uw telefoon en vergroot deze om altijd het juiste nummer bij de hand te hebben.

Kan Batterijenstunter.be de 386 batterij in uw horloge vervangen?

Helaas bieden wij geen diensten aan voor het plaatsen van de 386 batterij in uw horloge. De verscheidenheid aan horlogemodellen vereist verschillende methoden om het horloge te openen, waarvoor gespecialiseerd gereedschap nodig is. Ook dient bij veel horloges een nieuwe afdichting te worden geplaatst vanwege waterbestendigheid. Voor het vervangen van uw 386 batterij raden we aan om naar een juwelier te gaan, aangezien zij expertise hebben in het vervangen van dit type knoopcel.

Levensduur van de 386 batterij: Hoelang gaat deze mee?

Zilveroxide horlogebatterijen vertonen een zeer stabiele ontlaadcurve, wat resulteert in minimaal spanningsverlies wanneer ze in een horloge worden gebruikt. De levensduur van een 386 batterij is afhankelijk van het type horloge en het aantal actieve functies. Bij frequente activatie van bijvoorbeeld verlichting zal de batterij sneller ontladen. Als er geen actieve functies zijn, zal de lading langer behouden blijven. Sommige horloges bevatten meerdere batterijen, waarbij het uurwerk mogelijk blijft lopen maar specifieke functies kunnen uitvallen. Als uw horloge niet wordt gebruikt, zet het dan stil wanneer mogelijk. Maak uw bestelling compleet met een lithium knoopcel batterij, CR123a batterij, oplaadbare batterijen of een batterij oplader.

386 batterij kopen? Batterijenstunter.be