CR3032 3 volt

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR3032 batterij
Ansmann CR3032 batterij
€3,89

De CR3032 3 volt batterij is een lithiumknoopcel met een diameter van 30 mm en een dikte van 3,2 mm. Deze afmetingen zijn al gecodeerd in de naam CR3032, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. Het voorvoegsel "CR" staat voor "cylindrical round" en wordt meestal voor de rest van de code op de batterij geplaatst, zoals in dit geval, de volledige code is dus CR3032 3 volt. Natuurlijk zijn er nog veel andere varianten van de lithium knoopcel batterij beschikbaar als deze afmetingen niet geschikt zijn.

Installeren van de CR3032 3 volt 

Om de CR3032 3 volt batterij te gebruiken, plaatst u deze eenvoudig in het apparaat waarvoor u hem heeft aangeschaft nadat u hem uit de verpakking heeft gehaald. In veel gevallen zult u aan één zijde een plus-teken zien, wat aangeeft dat deze zijde overeenkomt met de positieve aansluiting in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is de zijde waarop de tekst is gedrukt meestal de positieve zijde bij lithiumknoopcellen. Bij toepassingen zoals autosleutels is het belangrijk om voorzichtig te zijn bij het openen van de behuizing om beschadigingen te voorkomen en zorgvuldig te kijken hoe de batterij moet worden geplaatst. Vaak is de zijde met de code de zichtbare zijde en daarmee een handig herkenningspunt.

Wilt u een CR3032 3 volt batterij kopen? Bezoek Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij.