5020LC batterij

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR1225 batterij
Ansmann CR1225 batterij
€2,99
Varta CR1225 batterij
Varta CR1225 batterij
€3,39

De 5020LC is een lithium knoopcel met een nominale spanning van 3V, met een diameter van 12mm en een dikte van 2,5mm. Deze batterij wordt ook wel aangeduid met de code CR1225. Het is belangrijk op te merken dat er verschillende soorten lithium knoopcel batterijen beschikbaar zijn, mocht deze specifieke afmeting niet aan uw behoeften voldoen.

Plaatsen van de 5020LC batterij

Om de 5020LC batterij te installeren, dient u deze uit de verpakking te halen en in het apparaat te plaatsen waarvoor u deze hebt aangeschaft. In veel gevallen ziet u aan één kant een plus-teken (+), wat aangeeft dat deze kant overeenkomt met de positieve aansluiting in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is de kant waarop tekst staat geschreven meestal de positieve kant bij lithium knoopcellen. Bij het gebruik van deze batterijen in bijvoorbeeld een autosleutel is het belangrijk om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en zorgvuldig te observeren hoe de batterij moet worden geplaatst. Vaak is de zijde met de code zichtbaar, wat een handig herkenningspunt is.

Als u op zoek bent naar de 5020LC batterij, kunt u deze vinden bij Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met ons assortiment AA batterijenAAA batterijenC batterijenD batterijen of 9 volt batterijen.