384 batterij

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

Bent u op zoek naar een betrouwbare horlogebatterij? Dan is de Zilveroxide 384 batterij een uitstekende keuze. Met een krachtige spanning van 1,55V is deze batterij een populaire keuze voor diverse horlogemodellen van verschillende merken. Het bijzondere aan de 384 batterij is dat elk horlogefabrikant zijn eigen unieke code hanteert voor deze batterij. Hierdoor komen meerdere codes overeen met de veelgebruikte 384, zoals V384, SR41SW en SR736SW. Of u nu trouw blijft aan uw huidige merk, zoals Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac, of de overstap maakt naar Varta horlogebatterijen, de 384 batterij biedt een naadloze vervangingsoptie.

Een slimme tip: aangezien batterijcodes vaak klein zijn afgedrukt, maak een foto met uw telefoon en vergroot deze om het juiste nummer duidelijk te zien. Zo bent u altijd voorbereid en vindt u snel de juiste batterij voor uw horloge.

Horlogebatterijen: zilveroxide vs. alkaline

De vraag rijst vaak of alkaline batterijen geschikt zijn voor horloges. Ons advies luidt: vermijd het gebruik van alkaline batterijen en ga altijd voor Zilveroxide. Alkaline batterijen, herkenbaar aan de codes LR en AG, hebben een aanzienlijk risico op lekkage en bieden bovendien een kortere levensduur. U wilt immers niet dat uw horloge wordt aangetast door lekkende batterijen. Kies daarom voor Zilveroxide en geniet van een betrouwbare en duurzame energiebron.

Vervangen wij ook de 384 batterij van uw horloge?

Er wordt ons vaak gevraagd of wij de 384 batterij ook voor u plaatsten. Het antwoord is helaas nee. Er zijn veel verschillende soorten horloges en daarmee ook verschillende manieren waarop een horloge geopend moet worden en dat gespecialiseerde gereedschap hebben wij niet. Ook zijn vele horloges waterdicht en dient er een nieuwe pakking geplaatst te worden. Wilt u uw 384 batterij laten vervangen, gaat u dan naar een juwelier, zij zijn gespecialiseerd in het vervangen van deze knoopcel.

De levensduur van de Zilveroxide 384 batterij

De Zilveroxide 384 batterij staat bekend om zijn langzame ontlaadcurve, waardoor deze knoopcel slechts minimaal vermogen verliest tijdens gebruik in uw horloge. De levensduur van deze batterij varieert afhankelijk van het type horloge en het aantal ingeschakelde functies. Bij regelmatig gebruik van bepaalde functies, zoals verlichting, kan de batterij sneller ontladen. Zonder actieve functies behoudt de batterij echter langer zijn lading. Sommige horloges maken gebruik van meerdere batterijen, wat kan resulteren in een werkend uurwerk zonder specifieke functies. Als uw horloge niet dagelijks wordt gedragen, overweeg dan om het stil te zetten wanneer mogelijk. Maak uw bestelling compleet met een lithium knoopcel batterij, CR123a batterij, oplaadbare batterijen of een batterij oplader.

384 batterij kopen? Batterijenstunter.be