Oplaadbare 9V batterij

Filters
11 ProductenPagina 1 van 1

Koop nu 9V oplaadbare batterijen voor diverse toepassingen, zoals draadloze microfoons en meer. Let op: de capaciteit van deze batterijen is lager dan die van alkaline 9V batterijen, waardoor ze sneller moeten worden opgeladen. Houd hier rekening mee bij uw aankoop.

Merken 9 volt oplaadbare batterij

Bij ons vindt u de beste merken 9V oplaadbare batterijen, zoals Duracell, Varta en Ansmann, allemaal tegen aantrekkelijke prijzen. Voor optimale prestaties van uw oplaadbare 9V batterijen, raden we ook een hoogwaardige batterijlader aan, die u eveneens bij ons kunt verkrijgen in diverse merken en uitvoeringen. En mocht u andere merken zoeken die niet in onze winkel te vinden zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Capaciteit oplaadbare blok 9V batterijen

Let bij het kiezen van oplaadbare 9V batterijen op de capaciteit. Als u uw 9V alkaline batterijen wilt vervangen, bedenk dan dat deze doorgaans ongeveer 550mAh leveren. Als u nu kiest voor bijvoorbeeld een 170mAh oplaadbare 9V batterij, dient u zich ervan bewust te zijn dat u deze 9 volt accu vaker zult moeten opladen. Let dus vooral op de capaciteit bij het maken van uw keuze van de oplaadbare 9V batterijen, ongeacht het merk.

Voltage oplaadbare 9V batterijen

Oplaadbare 9V batterijen hebben een voltage van 8,4V en zijn de vervanger voor niet herlaadbare 9V alkaline batterijen. 9V oplaadbare batterijen kopen doet u dus bij batterijenstunter. Kijkt u ook eens naar een AA batterij, AAA batterij, C batterij, een D batterij, horloge batterij of wellicht een lithium knoopcel batterij.