Oplaadbare 9V batterij

Page:

9V oplaadbare batterijen zijn geschikt voor veel toepassingen zoals draadloze microfoons ed. Let echter op de capaciteit van de accu, deze is minder als alkaline 9V batterijen waardoor u de batterij sneller zult moeten opladen, houdt u hier rekening mee indien u deze wilt kopen.

Duracell | Varta | Ansmann 9 volt oplaadbare batterij

Wij leveren oplaadbare 9V batterijen van de beste merken waaronder o.a. Duracell, Varta en Ansmannvan alle merken hebben wij een mooie aanbieding. Voor de beste werking van de oplaadbare 9V batterijen kiest u ook een goede batterijlader, deze kunt u bij ons ook kopen van diverse merken en in veel uitvoeringen. Uiteraard kunnen wij u ook andere merken leveren. Indien u oplaadbare batterijen wenst die u in deze shop niet kunt vinden, neemt u dan even contact op.

Capaciteit oplaadbare blok 9V batterijen

Let op de capaciteit oplaadbare 9V batterijen die u kiest. Gaat u de oplaadbare 9V batterijen vervangen voor uw 9V alkaline batterijen, dan is het goed om te weten dat deze ongeveer 550mAh leveren. Kiest u nu dus voor bijvoorbeeld een 170mAh oplaadbare 9V batterij, dan zult u deze 9 volt accu dus sneller moeten opladen. Kiest u vooral niet voor het merk Duracell, Varta of Ansmann maar let vooral op de capaciteit oplaadbare 9V batterijen. De capaciteit is altijd de maatstaf om de juiste keuze te maken. 

Voltage oplaadbare 9V batterijen

Oplaadbare 9V batterijen hebben een voltage van 8,4V en zijn de vervanger voor niet herlaadbare 9V alkaline batterijen.

Naar België bedragen de verzendkosten €5,95. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €3,95. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur besteld zijn worden normaal gesproken dezelfde dag verzonden. Mocht dit niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld in de vakantieperiode, dan staat dit altijd duidelijk omschreven. Alle prijzen in deze webshop zijn inclusief BTW. Belgische bedrijven met geldig BTW nummer kopen bij ons zonder BTW.

9V oplaadbare batterijen kopen doet u dus bij batterijenstunter.