AG5 batterij

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1

Ontdek de AG5 batterij: een veelgebruikte knoopcel met een afmeting van 7,9 x 5,4 mm en een spanning van 1,5V. Naast de AG5 code zijn er andere benamingen zoals LR754, LR48 of 193. Deze alkaline knoopcellen zijn ideaal voor toepassingen met laag stroomverbruik. Onze webshop biedt een breed assortiment en zorgt ervoor dat u altijd het juiste batterijtje ontvangt, dankzij de vermelding van overeenkomende codes op de pakbon.

AG5 batterij alternatief

Overweegt u een alternatief voor de AG5 batterij? Gebruik voor horloges altijd zilveroxide horloge batterij in plaats van alkaline om lekkage te voorkomen en een langere levensduur te garanderen. Onze SR754 batterij is een uitstekende vervanging voor uw horloge.

AG5 batterijen bestellen

Bij Batterijenstunter.be bent u verzekerd van een betrouwbare aankoop. In tegenstelling tot veel andere webshops tonen wij alleen de werkelijke voorraad, zodat u altijd zeker weet dat uw bestelling direct leverbaar is. Bestel uw AG5 batterij voor 16.00 uur op werkdagen en wij verzenden dezelfde dag nog. Heeft u meer nodig? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder. Kies voor de beste aanbieding en koop uw AG5 batterij bij Batterijenstunter.be.