SB-T15 batterij

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Energizer CR2012 batterij
Energizer CR2012 batterij
€3,69

De SB-T15 is een knoopcelbatterij met een spanning van 3V, een diameter van 20 mm en een dikte van 1,2 mm. Deze batterij wordt ook wel aangeduid met de code CR2012. Het is belangrijk op te merken dat er verschillende andere formaten van de lithium knoopcel batterij beschikbaar zijn als deze afmetingen niet overeenkomen met wat u nodig heeft.

Installeren SB-T15 batterij

Het installeren van de SB-T15 batterij is eenvoudig. Verwijder de batterij uit de verpakking en plaats deze in het apparaat waarvoor u deze hebt aangeschaft. In veel gevallen vindt u aan één zijde van de batterij een plus-teken (+), wat aangeeft dat deze zijde moet overeenkomen met de plus-markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, dient u te weten dat bij lithium knoopcellen de zijde waarop tekst staat, meestal de positieve zijde is.

Voor specifieke toepassingen, zoals het vervangen van de batterij in een autosleutel, is voorzichtigheid geboden. Open de behuizing altijd voorzichtig om schade te voorkomen en zorg ervoor dat u goed begrijpt hoe de batterij moet worden geplaatst. Vaak is de zijde met de code de zichtbare kant en dient deze als herkenningspunt.

Als u op zoek bent naar de SB-T15 batterij, kunt u deze vinden op Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. Bekijk ook ons assortiment AA batterijenAAA batterijenC batterijenD batterijen of 9V batterijen om uw bestelling compleet te maken.