LR03 batterijen (AAA alkaline)

11 ProductenPagina 1 van 1

AAA alkaline batterijen zijn geschikt voor vrijwel alle toepassingen, het zijn zondermeer krachtige batterijen. Wij leveren alleen top merken alkaline met gegarandeerde prestaties. Of het nu voor een klok of voor speelgoed is, u heeft met een van onze merken AAA batterijen altijd de goede batterij in huis. Alleen voor toepassingen waarbij veel vermogen noodzakelijk is, bijvoorbeeld voor camera's, flitsers enz. raden wij de lithium varianten aan. 

Merken AAA alkaline batterijen

Wij leveren verschillende merken zoals Duracell, Duracell Procell, Varta, Ansmann, GP, Philips en Energizer. Dit zijn zondermeer allemaal zeer goede merken. Voor bedrijven raden wij de industrial versies aan van de merken Duracell, Varta en Energizer. Mocht u nu gebruik maken van een ander merk batterij dan kunt u probleemloos overstappen op een van onze aangeboden merken.

Diverse namen LR03 Alkaline AAA

De namen LR03, MN2400, AM-4, AM4, UM-4, UM4, micro en potlood worden ook vaak gebruikt als aanduiding van de AAA batterij. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de goede.

Maatvoering 

De batterij heeft de volgende maten: 44,5 mm lang en 10,5 mm breed.

Voltage

Een LR03 AAA alkaline batterij heeft een voltage van 1,5V. AAA alkaline batterijen kopen doet u dus bij batterijenstunter. Kijkt u ook eens naar een AA batterij, C batterij, D batterij, een 9V batterij, horloge batterij of wellicht een lithium knoopcel batterij.