SR621SW

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

De SR621SW batterij, een zilveroxide horlogebatterij met een vermogen van 1,55V, vindt brede toepassing in diverse horloge modellen van verschillende fabrikanten. Elk horlogemerk hanteert een eigen code voor de SR621SW horloge batterij, waardoor meerdere equivalente codes bestaan. Indien uw batterij de code 364, V364, SR60 of SR621SW vermeldt, kunt u deze zonder enige beperking vervangen, ongeacht het merk van uw huidige batterij, zelfs indien het een ander merk betreft, zoals Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac. Onze Varta horlogebatterijen dienen uitstekend als vervanger voor ieder ander merk. Hierdoor bent u niet gebonden aan een specifiek merk. Veel online winkels verkopen horlogebatterijen onder specifieke codes. Onze bijgeleverde pakbon toont direct overeenkomende codes, zodat u eenvoudig de juiste batterij voor uw horloge kunt identificeren.

Kunt u alkaline batterijen gebruiken in een horloge?

We constateren nog steeds het gebruik van alkaline batterijen in horloges. We willen benadrukken dat dit onverstandig is. Kies steevast voor zilveroxide batterijen, daar alkaline een verhoogd risico op lekkage met zich meebrengt en bovendien minder duurzaam is. Vermijd batterijen met de aanduiding LR en AG. Tip: De code is vaak klein afgedrukt. Maak een foto met uw smartphone en vergroot deze om het juiste nummer te achterhalen.

Kunnen wij de SR621SW batterij in uw horloge vervangen?

We krijgen regelmatig de vraag of we de SR621SW horlogebatterij kunnen vervangen. Spijtig genoeg is het antwoord nee. De diversiteit aan horloges brengt verschillende methodes met zich mee om ze te openen, waarvoor speciaal gereedschap nodig is. Bovendien zijn vele horloges waterdicht, waardoor een nieuwe pakking noodzakelijk is. Als u de SR621SW batterij wilt laten vervangen, raden we u aan een juwelier te bezoeken, aangezien zij gespecialiseerd zijn in dit soort celvervangingen.

Hoe lang gaat de SR621SW batterij mee?

Zilveroxide horlogebatterijen hebben een zeer stabiele ontladingscurve, waardoor de SR621SW batterij slechts een minimale spanning verliest tijdens gebruik in een horloge. De levensduur van een horlogebatterij hangt af van het type horloge en het aantal actieve functies. Bij frequente activering van bijvoorbeeld verlichting zal de batterij sneller ontladen. Indien er geen functies in gebruik zijn, blijft de lading langer behouden. In sommige horloges zijn meerdere batterijen geplaatst, waardoor het uurwerk kan blijven lopen terwijl specifieke functies niet meer operationeel zijn. Indien het horloge niet wordt gedragen, is het aan te raden deze stil te zetten indien mogelijk. Maak uw bestelling compleet met een MN11 batterij, MN27 batterijMN21 batterij of een AAAA batterij.

SR621SW batterij kopen? Batterijenstunter.be voor al uw batterijen.