Boor 1 mm

Filters
9 ProductenPagina 1 van 1

Bent u op zoek naar een boor van 1mm voor nauwkeurige klussen? Dan bent u hier aan het juiste adres! In deze categorie treft u alle opties aan voor boormogelijkheden om gaten van 1 mm te creëren. Ons eigen magazijn beschikt over een ruime voorraad van onze 1mm boren, zodat u altijd kunt vertrouwen op beschikbaarheid. Bovendien wordt het aantal beschikbare producten duidelijk weergegeven bij elk item, waardoor u gemakkelijk kunt zien hoeveel items we op voorraad hebben liggen.

Opties voor het boren van een 1 mm gat

Het is belangrijk op te merken dat het vinden van boren in deze specifieke diameter niet altijd vanzelfsprekend is; er is namelijk niet van ieder soort boor een te vinden in een diameter van 1 mm. In ons assortiment bieden we 1 mm boren aan voor het boren in metaal. De volgende metaalboren treft u in deze categorie:

  • HSS rolgewalst: Geschikt om te boren in lood, zink, aluminium, koper, kunststof, zachte ijzerlegeringen en zachte staallegeringen.
  • HSS geslepen: Geschikt om te boren in alle metaalsoorten, met uitzondering van moeilijk te verspanen materialen zoals RVS en inox.
  • Cobalt: Geschikt om te boren in RVS, inox en andere moeilijk te verspanen metaalsoorten.
  • Titanium: Geschikt om te boren in alle metaalsoorten, met uitzondering van moeilijk te verspanen materialen zoals RVS en inox.
  • Centreerboor