Varta AAA batterijen

Filters
7 ProductenPagina 1 van 1

De Varta AAA batterijen zijn beschikbaar in diverse soorten. U heeft bijvoorbeeld keuze uit Varta energy, de Varta high energy of de Varta industrial AAA batterij in alkaline vorm. Daarbij heeft u ook keuze uit de verpakkingsvormen; bijvoorbeeld een retail blister van 10 stuks, doosjes van 10 of 24 stuks. Verder vindt u bij ons ook de Varta oplaadbare variant in 550, 800 en 1000 mAh en de lithium Varta AAA batterijen.

Varta AAA alkaline

De namen LR03, MN2400, AM-4, AM4, UM-4, UM4, micro en potlood worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline Varta AAA batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de AAA alkaline batterij. Gebruikt u nu alkaline AAA batterijen van een ander merk, dan is dat geen probleem. U kunt deze zondermeer vervangen door alkaline Varta AAA batterijen.

Varta AAA lithium

De namen FR03, L92 en HP16 worden ook vaak gebruikt als aanduiding van lithium AAA batterijen.
Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met lithium, dan weet u dat u te maken heeft met de AAA lithium batterij met lange levensduur.

Varta AAA oplaadbaar

Voor de oplaadbare varianten wordt vaak de term HR03 batterijen gebruikt.

Maten Varta AAA batterijen

De Varta AAA batterij heeft de volgende maten: 44,5 mm lang en 10,5 mm breed. Iedere AAA batterij heeft deze maten zonder verschil.

Voltage

AAA alkaline batterijen hebben een voltage van 1,5V, de oplaadbare varianten zijn van het type NiMH en leveren 1,2V.
 
Varta AAA batterijen kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.