SR527SW

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

De SR527SW knoopcelbatterij betreft een zilveroxide horloge batterij met een nominale spanning van 1,55V. Deze veelzijdige batterij wordt breed ingezet in diverse horlogemodellen van diverse fabrikanten. Elke horlogebatterijproducent hanteert een eigen coderingssysteem voor de SR527SW, wat resulteert in meerdere equivalente codes. Indien uw huidige batterij de code 319, V319, SR64 of SR527SW draagt, kunt u deze zonder problemen vervangen, zelfs als u momenteel een ander merk zoals Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac gebruikt. Onze selectie Varta horlogebatterijen vormt een voortreffelijke alternatieve keuze, ongeacht het merk. Terwijl vele online winkels deze batterijen enkel onder specifieke codes verkopen, bieden wij bijgevoegde documentatie waarin direct te zien is welke overeenkomen met uw bestelling, voor een helder begrip van welke batterij geschikt is voor uw horloge.

Is het mogelijk om alkaline batterijen te gebruiken voor horloges?

Het valt op dat veel mensen nog altijd neigen naar het gebruik van alkaline batterijen voor horloges. Echter, dit dient vermeden te worden, waarbij de voorkeur te allen tijde uitgaat naar zilveroxide batterijen. Alkaline batterijen hebben een aanzienlijke kans op lekkage en kennen bovendien een kortere levensduur. Batterijen gelabeld met de aanduidingen LR en AG dienen te worden vermeden. Tip: Aangezien de code vaak klein is afgedrukt, kunt u een foto maken met uw mobiele telefoon en deze vergroten om zo altijd het juiste nummer paraat te hebben.

Kunnen wij ook de SR527SW batterij van uw horloge vervangen?

Wij ontvangen regelmatig vragen omtrent het vervangen van de SR527SW horlogebatterij. Spijtig genoeg is het antwoord hierop negatief. Er bestaan een breed scala aan horlogetypes, elk vereist een unieke methode om te openen, waarvoor wij niet het specifieke gereedschap in huis hebben. Bovendien zijn talloze horloges waterbestendig en vereisen een nieuwe afdichting. Indien u uw SR527SW batterij wenst te laten vervangen, raden wij u aan een bezoek te brengen aan een juwelier, aangezien zij gespecialiseerd zijn in de vervanging van deze knoopcelbatterij.

Hoe lang gaat de SR527SW batterij mee?

Zilveroxide horlogebatterijen kennen een zeer geleidelijke ontladingscurve, waardoor de SR527SW batterij slechts een minimale spanningsafname ervaart wanneer deze in een horloge wordt geplaatst. De levensduur van een horlogebatterij hangt af van het type horloge en het aantal gebruikte functies. Bij frequente activatie van bepaalde functies, zoals verlichting, kan de batterij sneller ontladen. Ingeval er geen functies in gebruik zijn, zal de lading langer behouden blijven. In sommige horloges worden meerdere batterijen ingezet, waardoor het mogelijk is dat het uurwerk blijft lopen terwijl specifieke functies niet meer operationeel zijn. Indien u uw horloge niet draagt, is het raadzaam om het stil te zetten indien deze mogelijkheid voorhanden is. Maak uw bestelling compleet met een MN11 batterij, MN27 batterijMN21 batterij of een LR1 batterij.

SR527SW batterij kopen? Batterijenstunter.be voor al uw batterijen.