SR614SW

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

De SR614SW batterij betreft een hoogwaardige zilveroxide horlogebatterij met een nominale spanning van 1,55V. Deze batterij wordt op grote schaal toegepast in diverse horlogemodellen van verschillende gerenommeerde merken. Elk horlogemerk hanteert zijn eigen unieke codering voor de SR614SW batterij, wat verklaart waarom meerdere equivalente codes worden vermeld. Indien de aanduiding op uw huidige batterij 339, V339 of SR614SW is, dan biedt deze batterij een geschikte vervanging. Zelfs indien u momenteel een ander merk zoals Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac gebruikt, bent u niet beperkt tot een specifiek merk. Onze Varta horlogebatterijen dienen als uitstekende vervangers voor alle mogelijke merken. In veel gevallen wordt het horlogebatterijtje door diverse webwinkels onder een specifieke code verkocht. Het komt echter voor dat bij ontvangst van het product het lastig is om te bepalen welke batterij vereist is, vooral als u meerdere varianten heeft aangeschaft. Gelukkig voorzien wij u van een bijgevoegde pakbon waarop u direct kunt aflezen welke codes overeenkomen met de door u bestelde code, zodat de juiste batterij eenvoudig te koppelen is aan het bijbehorende horloge.

Is het mogelijk om alkaline batterijen in een horloge te gebruiken?

Het komt nog regelmatig voor dat mensen trachten alkaline batterijen te gebruiken in horloges. Wij adviseren echter met klem om dit niet te doen. Zilveroxide batterijen zijn altijd de juiste keuze, aangezien alkaline batterijen een aanzienlijk risico op lekkage met zich meebrengen en bovendien een kortere levensduur hebben. Het is dan ook raadzaam om batterijen met de aanduidingen LR en AG te vermijden. Tip: Aangezien de codering doorgaans zeer klein wordt weergegeven, raden wij aan een foto te maken met uw mobiele telefoon. Deze foto kunt u vervolgens vergroten, wat u in staat stelt het correcte nummer altijd binnen handbereik te hebben.

Verzorgen wij tevens de vervanging van de SR614SW batterij in uw horloge?

Met enige regelmaat wordt ons gevraagd of wij de SR614SW horloge batterij ook voor u kunnen installeren. Helaas moeten wij hierop negatief antwoorden. Het assortiment horloges omvat een breed scala aan typen, elk met unieke methoden om ze te openen. Wij beschikken niet over het gespecialiseerde gereedschap dat hiervoor benodigd is. Daarnaast zijn vele horloges waterbestendig en vereisen zij een nieuwe afdichting. Indien u de SR614SW batterij wilt laten vervangen, raden wij u aan om een bezoek te brengen aan een juwelier. Zij zijn bekwaam in het vakkundig vervangen van dit type knoopcelbatterij.

Wat is de levensduur van de SR614SW batterij?

Zilveroxide horloge batterijen staan bekend om hun zeer geleidelijke ontlading, waardoor de SR614SW batterij slechts minimaal aan spanning verliest gedurende het gebruik in een horloge. De levensduur van een horlogebatterij hangt af van diverse factoren, waaronder het type horloge en het aantal ingebouwde functies. Indien bepaalde functies zoals verlichting frequent worden benut, kan dit leiden tot een snellere ontlading van de batterij. In gevallen waarin geen functies in gebruik zijn, blijft de batterijspanning langer behouden. In sommige horloges zijn meerdere batterijen ingebouwd, waardoor het uurwerk mogelijk operationeel blijft terwijl specifieke functies niet langer werken. Indien u het horloge niet draagt, is het raadzaam om het indien mogelijk stil te zetten. Maak uw bestelling compleet met een MN11 batterij, MN27 batterijMN21 batterij of een AAAA batterij.

SR614SW batterij kopen? Batterijenstunter.be voor al uw batterijen.