329 batterij

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

De 329 zilveroxide horloge batterij met een spanningsniveau van 1,55V wordt op grote schaal ingezet in diverse horlogemodellen van verschillende merken. Elk horlogebatterij producerend merk hanteert een eigen codering voor de 329 batterij, wat resulteert in meerdere equivalente codes zoals 329, V329 en SR731SW. Deze batterij is compatibel met verschillende merken, zoals Renata, Murata, Energizer, Maxell en Rayovac, waardoor merkgebondenheid niet van toepassing is. Onze Varta horlogebatterijen dienen als uitstekend substituut voor elk ander merk. Veel online winkels verkopen deze batterij onder verschillende codes, wat het identificeren bemoeilijkt. Onze bijgevoegde pakbon geeft u direct inzicht in overeenkomende codes, zodat u altijd de juiste batterij voor uw horloge kunt gebruiken.

Kan een horloge worden gevoed door alkaline batterijen?

Het komt vaak voor dat mensen kiezen voor alkaline batterijen in horloges. We raden dit echter af; de voorkeur gaat altijd uit naar zilveroxide batterijen. Alkaline batterijen vergroten de kans op lekken en gaan over het algemeen minder lang mee. Vermijd batterijen met de aanduidingen LR en AG. Tip: De code is vaak erg klein leesbaar. Maak een foto met uw telefoon en vergroot deze om altijd het juiste nummer te hebben.

Kunnen wij de 329 batterij van uw horloge vervangen?

We krijgen regelmatig de vraag of wij de 329 batterij kunnen vervangen. Helaas kunnen we deze service niet aanbieden. Horloges variëren sterk in type, evenals de benodigde methodes om ze te openen. Daarnaast zijn veel horloges waterdicht en vereisen ze nieuwe afdichtingen. Als u uw 329 batterij wilt laten vervangen, raden we aan naar een juwelier te gaan, aangezien zij gespecialiseerd zijn in dit type batterijvervanging.

Hoelang gaat de 329 batterij mee?

Zilveroxide horlogebatterijen hebben een minimale ontlaadcurve, waardoor de spanning slechts langzaam afneemt wanneer ze in een horloge worden gebruikt. De levensduur van een 329 batterij hangt af van het horlogemodel en het aantal functies. Bij veelvuldig gebruik van bijvoorbeeld verlichting zal de batterij sneller ontladen. Indien er geen functies actief zijn, behoudt de batterij langer haar lading. Horloges met meerdere batterijen kunnen nog steeds de tijd aangeven, maar bepaalde specifieke functies werken mogelijk niet meer. Als het horloge niet wordt gebruikt, wordt geadviseerd om het stil te zetten indien mogelijk. Maak uw bestelling compleet met een AA batterij, AAA batterij, C batterij, D batterij of een 9V batterij.

329 batterij kopen? Batterijenstunter.be