Oplaadbare batterijen D

Filters
10 ProductenPagina 1 van 1

Type D oplaadbare batterijen zijn geschikt voor vrijwel alle toepassingen. Let echter op de capaciteit die u gaat kopen, deze is minder als alkaline D batterijen waardoor u sneller zult moeten opladen, kies dan voor de hoge capaciteit oplaadbare D batterijen.

Merken D herlaadbare batterijen

Wij leveren oplaadbare (herlaadbare) type D batterijen van o.a. de merken Duracell, Varta en Ansmann. Al deze merken zijn uitstekende oplaadbare D batterijen.

Capaciteit HR20 oplaadbare D batterijen

Let op de capaciteit die u kiest. Gaat u de D cell HR20 oplaadbare batterijen kopen als vervanging voor uw D cell alkaline batterijen, dan is het goed om te weten dat deze tussen de 15000 en 18000 mAh leveren. Kiest u nu dus voor bijvoorbeeld 3000 mAh oplaadbare D batterijen, dan zult u deze dus sneller moeten opladen, maar de prijs is ook lager dan de krachtigere oplaadbare varianten. Kiest u hier altijd een goede batterijlader bij.

Voltage oplaadbare D batterijen

Oplaadbare D batterijen hebben een voltage van 1,2V en zijn de vervanger voor 1,5V alkaline D batterijen. D oplaadbare batterijen kopen doet u dus bij batterijenstunter. Kijkt u ook eens naar een AA batterij, AAA batterij, C batterij, een 9V batterij, horloge batterij of wellicht een lithium knoopcel batterij.