Oplaadbare batterijen D

Page:

Type D oplaadbare batterijen zijn geschikt voor vrijwel alle toepassingen. Let echter op de capaciteit die u gaat kopen, deze is minder als alkaline D batterijen waardoor u sneller zult moeten opladen, kies dan voor de hoge capaciteit oplaadbare D batterijen.

Duracell | Varta | Ansmann | herlaadbare batterijen

Wij leveren oplaadbare (herlaadbare) type D batterijen van o.a de merken Duracell, Varta en Ansmann. Al deze merken zijn uitstekende oplaadbare D batterijen.

Capaciteit HR20 oplaadbare D batterijen

Let op de capaciteit die u kiest. Gaat u de D cell HR20 oplaadbare batterijen kopen als vervanging voor uw D cell alkaline batterijen, dan is het goed om te weten dat deze tussen de 15000 en 18000 mAh leveren. Kiest u nu dus voor bijvoorbeeld 3000 mAh oplaadbare D batterijen, dan zult u deze dus sneller moeten opladen, maar de prijs is ook lager dan de krachtigere oplaadbare varianten. Kiest u hier altijd een goede batterijlader bij.

Voltage oplaadbare D batterijen

Oplaadbare D batterijen hebben een voltage van 1,2V en zijn de vervanger voor 1,5V alkaline D batterijen.

Naar België bedragen de verzendkosten €5,95. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €3,95. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur besteld zijn, worden normaal gesproken dezelfde dag verzonden. Mocht dit niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld in de vakantieperiode, dan staat dit altijd duidelijk omschreven. Alle prijzen in deze webshop zijn inclusief BTW. Belgische bedrijven met geldig BTW nummer kopen bij ons zonder BTW.

D oplaadbare batterijen kopen doet u dus bij batterijenstunter.