2354 batterij

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR2354 batterij
Ansmann CR2354 batterij
€3,69

De 2354 batterij is een knoopcel met een lithium samenstelling en een nominale spanning van 3 volt. Deze batterij heeft een diameter van 23 mm en een dikte van 5,4 mm. De afmetingen van de batterij worden vaak gecodeerd, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. Het komt vaak voor dat de 2354 batterij wordt aangeduid met de code CR2354. Als deze code op de batterij vermeld staat, betreft het dezelfde batterij als de 2354. Meestal wordt "CR" als een toevoeging aan de code gebruikt in plaats van alleen "2354," maar beide codes verwijzen naar dezelfde batterij in deze categorie. Het is echter belangrijk op te merken dat er verschillende andere maten en soorten van de lithium knoopcel batterij beschikbaar zijn als deze specifieke afmetingen niet geschikt zijn.

Het plaatsen van de 2354 batterij

Wanneer u de 2354 batterij uit de verpakking haalt, dient u deze in het betreffende apparaat te plaatsen waarvoor u deze hebt aangeschaft. In veel gevallen ziet u aan één zijde van de batterij een plus-teken (+), wat aangeeft dat deze zijde moet worden uitgelijnd met de plus-markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, geldt doorgaans dat de zijde met de tekst of code de positieve pool is bij lithium knoopcellen. Bij het gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel is het van groot belang om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen, en nauwkeurig te observeren hoe de batterij moet worden geplaatst. Vaak is de zijde met de code zichtbaar en dient dit als een handig herkenningspunt.

Overweegt u de aanschaf van een 2354 batterij? Als u op zoek bent naar een 2354 batterij, dan bent u bij Batterijenstunter.be aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreide selectie batterijen, waaronder de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9 volt batterij. Maak uw bestelling compleet met onze hoogwaardige batterijen en profiteer van de beste keuze op het gebied van batterijen.