Duracell AAA batterijen

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1

U bent op zoek naar Duracell AAA batterijen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment heeft u keuze uit diverse AAA batterijen van het merk Duracell. Bij de alkaline AAA batterijen heeft u keuze uit de Duracell plus power of de Procell Duracel AAA batterij. De plus power Duracell AAA batterijen zitten verpakt op retail blisters van 4 stuks terwijl wij de Procell variant aanbieden in handige doosjes van 10 stuks en in bulkverpakkingen. De Procell wordt veelal gekocht door bedrijven, maar ook voor particulieren zijn deze batterijen prima geschikt. Naast deze type batterijen vindt u ook de oplaadbare Duracell AAA batterijen in ons assortiment. 

LR03 | MN2400 | AM-4 | AM4 | UM-4 | UM4 | micro | potlood alkaline

De bovengenoemde namen LR03, MN2400, AM-4, AM4, UM-4, UM4, micro en potlood worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline Duracell AAA batterijen. Zoekt u een batterij met een van deze codes? Of heeft u een van deze codes op uw (oude) AAA batterij in combinatie met alkaline staan? Dan weet u dat u te maken heeft met de AAA alkaline batterij. Indien u op het moment gebruik maakt van een ander merk AAA batterijen dan kunt u deze zondemeer vervangen door alkaline Duracell AAA batterijen. De batterij is namelijk hetzelfde maar van een ander merk. 

HR03

Voor de oplaadbare AAA batterijen wordt vaak de term HR03 gebruikt. In ons assortiment vindt u de oplaadbare Duracell AAA batterijen van 750mAh. Deze AAA batterij van 750mAh is minder geschikt voor apparaten die veel stroom verbruiken. Voor apparaten die veel stroom verbruiken dient u een batterij aan te schaffen die meer vermogen levert. 

Maten Duracell AAA batterij

De Duracell AAA batterij heeft de volgende maten: 44,5mm lang en 10,5mm breed. Iedere Duracell AAA batterij heeft deze maten zonder verschil. 

Voltage Duracell AAA batterijen

Alkaline Duracell AAA batterijen hebben een voltage van 1,5V, de oplaadbare varianten zijn van het type NiMH en leveren 1,2V.

Duracell AAA batterijtjes online kopen

Bent u op zoek naar Duracell AAA batterijtjes en kunt u de geschikte bijvoorbeeld niet in een fysieke winkel vinden of heeft u geen zin of tijd om daarvoor de deur uit te gaan? Dan kunt u deze uiteraard heel eenvoudig online bestellen. Batterijenstunter.be biedt een groot assortiment batterijen aan, waaronder de Duracell AAA batterijen. Natuurlijk kunt u ook andere formaten batterijen van Duracell of andere merken bij ons bestellen. In deze categorie ziet u ons aanbod Duracell AAA batterijen. Bent u op zoek naar een ander type batterij? Dan vragen we u om contact met ons op te nemen. Meestal kunnen toch iets voor u betekenen. 
 
Duracell AAA batterij kopen? Batterijenstunter.be voor al uw Duracell AAA batterijen.