De voorraad die aangegeven staat is ook echt op voorraad
Alleen kwaliteitsproducten
Fysieke winkel open van 08.00 - 16.00 uur (ma-vr)
Voor bedrijven en particulier
5/5 tm-google
Boren in beton

Boren in beton

minuten lezen
Als je van plan bent om te klussen en een gat te boren in beton, dan ben je vast op zoek naar handige tips en informatie om deze klus tot een goed einde te brengen. Gelukkig ben je hier aan het juiste adres! Het boren in beton kan inderdaad een uitdaging zijn, maar met het juiste gereedschap en wat voorbereiding is het zeker te doen.

Welke boor heb ik nodig om te boren in beton?

Een van de eerste vragen die bij je opkomt, is waarschijnlijk welke boor je nodig hebt om in beton te boren. Het antwoord hierop is vrij eenvoudig: je hebt een speciale betonboor nodig. Waarom? Omdat niet elke boor geschikt is voor beton. Beton is een extreem hard materiaal en vereist daarom een boor die daartegen bestand is. Welke maat betonboor heb je nodig? Dit hangt af van de diameter van het gat dat je wilt boren. In ons assortiment vind je dit type boren al vanaf een diameter van 3 mm tot en met 50 millimeter. Daarnaast bieden we ook diverse soorten boren aan. De verschillende soorten leggen we in onderstaande tekst uit.

Verschillende boren om te boren in beton

In ons assortiment bieden we diverse boren aan die geschikt zijn om te boren in beton. Laten we eens dieper ingaan op deze verschillende boren.

De betonboor met ronde schacht

Als eerste hebben we de betonboor met ronde opname in ons assortiment. Deze zijn geschikt om te gebruiken in een boormachine met ronde boorkop. Deze zijn geschikt om te gebruiken in steensoorten en zachte betonsoorten.

De SDS plus variant

De SDS boor is beschikbaar in twee varianten; de 2-snijder en de 4-snijder. Deze boren om te boren in beton zijn compatibel met een SDS plus boormachine. De 2-snijder is geschikt voor alle steensoorten en zachte betonsoorten, en de 4-snijder is daarnaast ook geschikt om te boren in beton met bewapening.

De SDS max type

Deze variant is geschikt om te gebruiken met een SDS max boormachine. Vaak wordt dit type boor alleen gebruikt door professionele bedrijven. Dit type boor is geschikt om te boren in alle steensoorten en betonsoorten, dus ook voor beton met bewapening. Deze boor is weliswaar beschikbaar in dikkere diameters en lengtematen, maar niet iedereen beschikt over een SDS max boormachine.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0