164 batterij

Page:

In deze categorie vindt u de 164 batterij. De 164 batterij is een zeer veel gebruikte knoopcel. Het batterijtje is vrij klein met een afmeting van 6,8 x 2,15 mm. De afgegeven spanning van deze alkaline batterij is 1,5V. Buiten deze soort zijn er nog veel meer alkaline knoopcel batterijen.

Andere codes voor de 164 batterij

Het kan zeer verwarrend zijn maar op de alkaline 164 batterij kan ook een andere code staan dan 164. Er worden door de verschillende leveranciers ook verschillende codes gebruikt. Zo kunt u op de 164 batterij ook de code AG1, LR60, LR620 of LR621 tegenkomen, het is echter iedere keer hetzelfde batterijtje.

Gebruik een 164 batterij niet in een horloge

We zien nog steeds heel vaak dat mensen alkaline batterijen gebruiken in horloges. Doe dit niet, kies altijd voor zilveroxide, alkaline geeft een grote kans op lekken en deze gaan bovendien minder lang mee. De batterijen met de letters LR en AG dus niet gebruiken voor deze toepassing. Indien u de vervanger van de 164 batterij wilt voor in uw horloge, kies dan voor de SR621SW batterij. U kunt dus iedere alkaline knoopcel vervangen door een zilveroxide variant wat wij ook aanraden.

164 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.