195 batterij

Page:

In deze categorie vindt u de 195 batterij. De 195 batterij is een zeer veel gebruikte knoopcel. Het batterijtje is vrij klein met een afmeting van 9,5 x 2,7 mm. De afgegeven spanning van deze alkaline batterij is 1,5V. Buiten deze soort zijn er nog veel meer alkaline knoopcel batterijen.

Andere codes voor de 195 batterij

Het kan zeer verwarrend zijn maar op de alkaline 195 batterij kan ook een andere code staan dan 195. Er worden door de verschillende leveranciers ook verschillende codes gebruikt. Zo kunt u op de 195 batterij ook de code AG7, LR57, LR926 of LR927 tegenkomen, het is echter iedere keer hetzelfde batterijtje.

Gebruik een 195 batterij niet in een horloge

We zien nog steeds heel vaak dat mensen alkaline batterijen gebruiken in horloges. Doe dit niet, kies altijd voor zilveroxide, alkaline geeft een grote kans op lekken en deze gaan bovendien minder lang mee. De batterijen met de letters LR en AG dus niet gebruiken voor deze toepassing. Indien u de vervanger van de 195 batterij wilt voor in uw horloge, kies dan voor de SR927SW batterij. U kunt dus iedere alkaline knoopcel vervangen door een zilveroxide variant wat wij ook aanraden.

195 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.