AG10 batterij

Page:

In deze categorie vindt u de AG10 batterij. De AG10 batterij is een zeer veel gebruikte knoopcel. Het batterijtje is vrij klein met een afmeting van 11,6 x 3,05 mm. De afgegeven spanning van deze alkaline batterij is 1,5V. Buiten deze soort zijn er nog veel meer alkaline knoopcel batterijen.

Andere codes voor de AG10 batterij

Het kan zeer verwarrend zijn maar op de alkaline AG10 batterij kan ook een andere code staan dan AG10. Er worden door de verschillende leveranciers ook verschillende codes gebruikt. Zo kunt u op de AG10 batterij ook de code LR1130, LR54 of 189 tegenkomen, het is echter iedere keer hetzelfde batterijtje.

Gebruik een AG10 batterij niet in een horloge

We zien nog steeds heel vaak dat mensen alkaline batterijen gebruiken in horloges. Doe dit niet, kies altijd voor zilveroxide, alkaline geeft een grote kans op lekken en deze gaan bovendien minder lang mee. De batterijen met de letters LR en AG dus niet gebruiken voor deze toepassing. Indien u de vervanger van de AG10 batterij wilt voor in uw horloge, kies dan voor de SR1130W batterij. U kunt dus iedere alkaline knoopcel vervangen door een zilveroxide variant wat wij ook aanraden.

AG10 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.