LR926 batterij

Page:

In deze categorie vindt u de LR926 batterij. De LR926 batterij is een zeer veel gebruikte knoopcel. Het batterijtje is vrij klein met een afmeting van 9,5 x 2,7 mm. De afgegeven spanning van deze alkaline batterij is 1,5V. Buiten deze soort zijn er nog veel meer alkaline knoopcel batterijen.

Andere codes voor de LR926 batterij

Het kan zeer verwarrend zijn maar op de alkaline LR926 batterij kan ook een andere code staan dan LR926. Er worden door de verschillende leveranciers ook verschillende codes gebruikt. Zo kunt u op de LR926 batterij ook de code AG7, LR57, LR927 of 195 tegenkomen, het is echter iedere keer hetzelfde batterijtje.

Gebruik een LR926 batterij niet in een horloge

We zien nog steeds heel vaak dat mensen alkaline batterijen gebruiken in horloges. Doe dit niet, kies altijd voor zilveroxide, alkaline geeft een grote kans op lekken en deze gaan bovendien minder lang mee. De batterijen met de letters LR en AG dus niet gebruiken voor deze toepassing. Indien u de vervanger van de LR926 batterij wilt voor in uw horloge, kies dan voor de SR927SW batterij. U kunt dus iedere alkaline knoopcel vervangen door een zilveroxide variant wat wij ook aanraden.

LR926 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.