Batterijen groothandel

U zoekt een batterijen groothandel / leverancier / verdeler om mee samen te werken? Met ons als leverancier bent u als bedrijf met behoefte aan grote hoeveelheden van een soort of uit meerdere product groepen aan het juiste adres. U verwacht het wellicht niet van een webshop maar wij werken niet vanuit een zolderkamertje maar hebben een zeer modern bedrijfsgebouw met voldoende ruimte en meer voorraad dan menig batterijen groothandel. Ook wij zijn als leverancier uiteraard klein begonnen maar inmiddels weten buiten consumenten ook steeds meer bedrijven ons als leverancier te vinden en dat is niet voor niets. Door onze directe kanalen en grote voorraad kunnen we ook echt als batterijen groothandel werken. Een groothandel zonder eerst een account aan te maken dat eerst goedgekeurd moet worden en bepaalde omzetten te draaien om goede prijzen te krijgen.

Elektro groothandel of batterijen groothandel?

De meeste groothandels die leveren aan bedrijven zijn elektro groothandels. Deze groothandels hebben een zeer breed assortiment maar zijn steeds minder voorraadhoudend geworden. Met als gevolg dat ze bijna nooit uw volledige bestelling kunnen leveren. De rest komt dan in backorder te staan en u kunt afwachten wanneer er geleverd wordt. Ook de communicatie vanuit de groothandel naar u toe laat vaak te wensen over. Wij werken als batterijen groothandel met hele korte lijntjes en een vaste contactpersoon die u begrijpt.
 

Batterijen bestellen voordat ze op zijn?

De ideale situatie is natuurlijk wanneer u batterijen bij de groothandel bestelt ver voordat ze op zijn. De dagelijkse praktijk leert echter dat het zo niet werkt. Wanneer u besteld bij de batterijen groothandel had u ze eigenlijk gisteren al in huis moeten hebben. Alle bestellingen die voor 16.00 uur besteld worden op werkdagen, worden dan ook dezelfde dag verstuurd. Verder denken wij als leverancier graag met u mee. Met diverse bedrijven hebben wij duidelijke afspraken lopen dat wij op gezette momenten de door hen gewenste voorraden aanvullen omdat dit zeer belangrijk is voor de productie processen van de betreffende bedrijven. Wij zorgen als batterijen groothandel dat wij ruim op tijd aan de behoefte kunnen voldoen door de goede contacten met onze leverancier.

De beste leverancier voor al uw batterijen

Wij doen er alles aan om u als tevreden klant te behouden en zullen altijd uw behoeften op voorraad houden om zodoende snel en betrouwbaar te kunnen leveren.  Batterijenstunter.be, uw batterijen groothandel. 

Groothandel Duracell | Duracell Procell | Varta | Energizer | Panasonic | Ansmann batterijen.

Wij zijn groothandel voor de merken Duracell, Duracell Procell, Varta, Energizer, Panasonic en Ansmann batterijen.