Batterij oplader

In onze webshop kunt u eenvoudig en snel een NiMH batterijlader kopen voor de toepassing waarvoor u hem nodig heeft. Wij bieden zeer veel batterij laders aan van verschillende merken en voor verschillende toepassingen zodat u altijd de goede batterijlader kunt kopen.

Merken batterij lader

Wij bieden batterij laders aan van een aantal merken waaronder Ansmann, Energizer en Varta. Dit zijn zondermeer allemaal goede batterij opladers. Van de meeste merken vindt u hier de universele batterijlader, maar ook een batterij oplader voor specifieke batterijen, bijvoorbeeld een batterijlader alleen voor AA batterijen 9V oplaadbare batterijen. Van het merk Ansmann hebben wij het grootste assortiment, dit merk is gespecialiseerd in kwalitatief zeer hoogwaardige batterijladers voor vrijwel alle soorten oplaadbare batterijen, door de hoge kwaliteit en de goede garantievoorwaarden kunnen we deze zeer aanbevelen.

De juiste batterijlader kopen

Indien u een batterijlader gaat kopen, kiest u dan altijd de juiste. U dient zich af te vragen welk soort NiMH oplaadbare batterijen u wilt laden in uw oplader, en met welke snelheid. Diverse batterijladers in onze shop zijn bijvoorbeeld alleen te gebruiken voor AA en AAA batterijen. Het voordeel van deze laders is dat ze vrij compact zijn, maar u bent wel beperkt in de te gebruiken oplaadbare batterijen. Universele laders kunnen gebruikt worden voor meerdere types oplaadbare batterijen zoals AA, AAA, C, D en 9V. Verder is het van belang hoe lang het laden in de oplader mag duren. We hebben batterijladers met normale capaciteit maar ook diverse snellladers. Met een snellader heeft u altijd weer snel capaciteit tot uw beschikking. Een snellader is echter minder goed voor de levensduur van de oplaadbare batterijen. Als u zich van te voren deze vragen stelt, kiest u altijd de juiste batterijlader. 

Geld besparen met een batterijlader

Vaak horen we de kreet: "een batterijlader is duur." Wanneer u apparatuur heeft die goed werkt i.c.m. oplaadbare batterijen kunt u echter zeer veel geld besparen door over te stappen op een goede batterij lader en oplaadbare batterijen. Wanneer u oplaadbare batterijen in combinatie met een goede batterij lader wilt kopen, dan is dat weliswaar een investering, maar de lader heeft u veelal zeer snel terug verdiend. Oplaadbare batterijen kunt u in een goede lader tot wel 1000 keer herladen en is dus in alle gevallen veel goedkoper als eenmalige batterijen. Wij kunnen u goed adviseren welke batterij lader en batterijen u nodig heeft voor een bepaalde toepassing.

Batterijlader kopen? Batterijenstunter.be