CR2354 batterij

Page:

Ansmann CR2354 3V lithium knoopcel batterij (3 Volt)

€3,19

• CR2354 3 volt (3V) Ansmann.
• Verkrijgbaar met korting vanaf €2,99 per stuk bij grotere aantallen.
• Goedkoop kopen ? Batterijenstunter voor de beste aanbieding.
• Dit is de platte uitvoering.

Iedere 3V CR2354 batterij zit per stuk in een blister verpakt en wordt in vele elektronsche toepassingen gebruikt.

Ansmann 3V lithium CR2354 batterij

Wij leveren de 3V CR2354 batterij van het merk Ansmann.
Deze is moeilijk te vinden , er zijn maar weinig merken die deze produceren , het is voor ons dus vrij lastig een ander merk CR2354 batterij te leveren mocht u dit willen.
De gestandaardiseerde code is CR2354 , maar toch gebruiken de merken vaak nog hun eigen code , meestal gevolgd door de spanning , dus 3V of 3 volt.
De houdbaarheidsdatum van deze 3V lithium knoopcel batterij ligt altijd ver in de toekomst dus u kunt er altijd enkele op reserve kopen. 
 

CR2354 batterij bestand tegen lage temperaturen

Omdat de CR2354 batterij lithium als bestanddeel heeft kunnen deze tegen lage temperaturen. Daar waar alkaline batterijen niet tegen lage temperaturen kunnen en al snel ophouden met werken is de lithium variant hiertegen wel bestand. Vandaar dat men deze batterijen ook vaak tegenkomt in bijvoorbeeld autosleutels die ook in de winter goed hun werk moeten doen.

CR2354 batterij is klein maar heeft een relatief hoge lading

De CR2354 batterij is maar een kleine knoopcel maar ze hebben een relatief hoge lading om toch lang de gewenste spanning te kunnen geven. Ze worden niet vaak gebruikt in apparaten waarin een hoge lading gebruikt wordt dus ze zullen voor iedere toepassing lang meegaan.

Bij batterijenstunter kunt u zeer voordelig uw 3 volt lithium CR2354 knoopcel batterijen kopen.