CR2450 batterij

Page:

De 3V CR2450, met een doorsnee van maar liefst 24 millimeter, is één van de grootste uit de familie van de knoopcellen. Deze niet oplaadbare 3 Volt lithium knoopcel batterij is terug te vinden in diverse elektronische componenten, onder andere in meerdere types autosleutels. Omdat de CR2450 een van de grootste is, bevat deze batterij ook meer lading dan de meeste anderen en daarom kun je ze ook tegenkomen in apparaten die meer stroom verlangen. Indien u deze soort niet zoekt, er zijn nog veel meer lithium knoopcel batterijen.

CR2450 batterij

De 3V CR2450 batterij kunt u bij ons kopen van diverse merken. Zo hebben wij altijd een grote voorraad van de merken Duracell, Energizer en Ansmann. Uiteraard zijn dit alle drie A-merken. Zij staan garant voor een zeer goede kwaliteit en lange levensduur van de batterij. Een CR2450 batterij bevat de stof lithium en heeft een enorm lange houdbaarheidsdatum. Het is verstandig om een aantal van deze batterijen op voorraad te nemen. Zo heeft u altijd de juiste batterij in huis en grijpt u nooit mis. Voor de werking bent u niet gebonden aan een bepaald merk. Heeft u toch behoefte aan een ander merk dan wij aanbieden? Dan vragen we u om contact op te nemen via de e-mail. Ook andere merken, mits zij dit type batterij produceren, kunnen we meestal heel snel aan u leveren.  

CR2450 3V codes

CR2450 3V is de gestandaardiseerde code voor dit type batterij. Toch komt het nog wel eens voor dat er een andere code op het batterij staat. Dit kan inderdaad voorkomen. Vaak maken de diverse merken gebruik van hun eigen code, meestal gevolgd door de spanning 3V of 3 volt. Ziet u een van de volgende referentienummers op uw oude batterijtje staan? Dan kunt u een van deze batterijen aanschaffen, het is namelijk exact dezelfde batterij alleen een andere naam. De namen 2450, ECR2450, KCR2450 en 5029LC worden ook vaak gebruikt als aanduiding van de CR2450 3V lithium knoopcel batterij. Overigens wordt er ook nog wel eens gevraagd naar de code BR2450. Dat is een andere chemische samenstelling en deze low drain lithium carbon monofluoride batterij is in principe bedoeld om een zeer constante spanning af te geven. U kunt voor deze toepassing gewoon de batterij met CR code nemen. Andersom gaat niet, de BR variant zal bij CR toepassing niet voldoende stroom leveren.

3V CR2450 batterijen bewaren

De 3V CR2450 batterijen hebben een lange houdbaarheidsdatum, dit betekend dat deze batterijen lang bewaard kunnen worden voordat u ze gebruikt. Vaak kunt u deze batterijen tot wel 8 jaar bewaren. Uiteraard kan dit afwijken en dient u altijd op de houdbaarheidsdatum op de verpakking te kijken. Deze batterijtjes kunt op een droge plek op kamertemperatuur bewaren. Daarbij is het zeer belangrijk om de batterijen in de verpakking te bewaren. Onze lithium knoopcellen zitten namelijk verpakt in een 'child satefy' verpakking. Dit komt er op neer dat u de batterijen met een schaar uit de verpakking moet knippen. Dit kan een hele opgave zijn maar op deze manier worden er ongelukken voorkomen. Kleine kinderen lukt het niet om dit batterijtje uit de verpakking te halen. Zo wordt er voorkomen dat zij het de batterij inslikken. Wilt u de 3V CR2450 toch zonder verpakking opbergen? Zorg er dan voor dat deze in een zo hoog mogelijk kastje liggen waar kinderen niet aan kunnen.

CR2450N batterij

In deze categorie ziet u naast de CR2450 batterijen ook de CR2450N batterij van het merk Renata. Dit type knoopcel kan nog eens verward worden met de standaard CR2450 maar toch is het een totaal ander soort. Dit type van Renata heeft namelijk een opstaande rand en is bedoeld om in een houder te plaatsen. De CR2450N batterij kunt u dus niet vervangen voor de gewone versie. Op onderstaande afbeeldingen ziet u de verschillen tussen deze twee type batterijtjes. 

CR2450N CR2450

Online uw batterijen bestellen

In onze webshop treft u een grote voorraad CR2450 batterijen aan. U heeft keuze uit diverse merken van dit type knoopcel. In deze webshop ziet u onze daadwerkelijke voorraad bij de producten staan. Deze voorraad hebben wij in ons grote magazijn in Roermond liggen. Zo weet u altijd zeker dat uw bestelde batterijen direct leverbaar zijn. Is een product op het moment uitverkocht? Dan kunt u deze ook niet bestellen in de webshop, alleen op aanvraag via de e-mail. Wij doen altijd ons uiterste best om alle uitverkochte producten zo snel mogelijk aan de vullen.

 

Batterijenstunter.be, het juiste adres voor al uw 3 volt CR2450 knoopcellen!