De voorraad die aangegeven staat is ook echt op voorraad
Alleen kwaliteitsproducten
Fysieke winkel open van 08.00 - 16.00 uur (ma-vr)
Voor bedrijven en particulier
5/5 tm-google
Batterij autosleutel vervangen

Batterij autosleutel vervangen

minuten lezen

Tegenwoordig heeft elke auto wel een elektronische autosleutel. Het kan voorkomen dat de batterij leeg raakt, en dan zal je deze moeten vervangen. In een autosleutel zitten meestal kleine knoopcel batterijen, maar dit kan per auto verschillen. Maar hoe vervang je de batterij van je autosleutel? We geven je graag een aantal tips!

Het vervangen van de batterij van je autosleutel

Als je geld wilt besparen, kun je de batterij van je autosleutel eenvoudig zelf vervangen. Je kunt de volgende tips gebruiken om het proces soepel te laten verlopen:

  • Allereerst is het handig om te achterhalen welk type batterij je nodig hebt voor je autosleutel. Dit kun je doen door de code van de lege batterij te identificeren of door contact op te nemen met de fabrikant van de auto. 
  • Open de autosleutel voorzichtig. Vaak zit er een schuifkapje aan de achterkant en soms moet je een schroefje losdraaien. Doe dit zorgvuldig zodat je niets beschadigt.
  • Het is verstandig om ergens op te schrijven welke batterij voor welke autosleutel je moet aanschaffen of om een reserve-exemplaar te bestellen. Zo kun je deze snel vervangen wanneer dat nodig is.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0