De voorraad die aangegeven staat is ook echt op voorraad
Alleen kwaliteitsproducten
Fysieke winkel open van 08.00 - 16.00 uur (ma-vr)
Voor bedrijven en particulier
5/5 tm-google
Hoe kun je grote gaten boren in hout?

Hoe kun je grote gaten boren in hout?

minuten lezen

Je moet vast en zeker een groot gat boren in hout, ongetwijfeld kom je daarom op dit blogartikel uit. De meeste houtboren gaan maar tot een diameter van 40 millimeter, dat zal je vast al gemerkt hebben. Maar wat als je een groter gat moet boren? Geen zorgen, we hebben precies wat je nodig hebt: onze speciale gatenboren. Deze boren zijn ontworpen om grote gaten te boren in hout en staan ook bekend als gatenzagen. Maar hoe pak je dat aan? In dit artikel laten we je zien hoe je grote gaten boort in hout als een pro!

Het boren van een groot gat in hout

Als je een fors gat moet boren in hout, is het cruciaal om de juiste boor te kiezen. Onze gatenboren zijn perfect voor het creëren van mooie, ronde gaten in hout. We bieden twee soorten boren aan. Onze TCT gatenzaag is ideaal voor houtboringen vanwege de brede, agressieve tanden die zorgen voor een razendsnel resultaat. Maar omdat van dit type niet alle diameters beschikbaar zijn, moet je er soms voor kiezen om een bi-metaal gatenzaag aan te schaffen.

Hoe kun je een groot gat boren?

Het is soms lastig om in woorden uit te leggen hoe je precies een groot gat boort in hout. Daarom hebben we een video opgenomen waarin we stap voor stap laten zien hoe je te werk moet gaan met een grote boor voor het boren in hout. In de onderstaande video zie je precies hoe je perfect ronde gaten kunt boren met dit type boor!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0